Om os selv

 

Lidt om os selv...

Inden du læser videre, så kik engang på billederne fra vores kennel. Billederne blev taget den 14. juni 2010 og viser hvordan vi selv og vore hunde bor i dag.

Vi er en lille familien på 2 personer som bor i Horbelev. Vi er begge i midten af 40'erne og fik vores første Rottweiler i 2004. Vi fik vores kennelmærke i 2006.

Formålet med vores opdræt er, at lave hvalpe/hunde, som forhåbentlig udvikler sig præsentabelt og værdigt for racen.

Det er vigtigt for os, at vores hunde er mentalt velfungerende, har optimal sundhed, er driftstærke, arbejdsglade og samarbejdsvillige.

Vi gør meget ud af, at stimulere vores hunde med leg, træning og socialisering under opvæksten. Hundene har et stort lokale med varme og hver hund har sin egen boks og udendørs gård.

Vores barsels-/føderum har gulvvarme og andre varmekilder til hvalpene. Rummet er indrettet med seng, så en af os kan overnatte hos moderen og de nyfødte hvalpe. Rummet har radio og fjernsyn, så hvalpene vænnes til lyde og billeder.

Vi har en indhegnet, 2000 kvadratmeter stor, løbe-/legegård til hundene, hvor de kan spæne rundt. Vi tager hver dag en af hundene ind til os selv, så vi kan hygge, nusse og pusse. Når hunden er sammen med os, sover den i sin egen vamsede kurv.

Vi går meget op i, at vores hunde får lydighedstræning og gennemfører brugsprøver, men vores vigtigste mål er diverse udstillinger på højt plan rundt om i verden.

Vores egne hunde - og dem vi sælger videre - er vores "børn" og de skal have et godt og sundt liv.

webmaster: s.w. rasmussen - opdateret: 16. July 2020 09:34:49