Fra købere
 

Brev fra Odin (født Azzo), november 2016

Hej Bettina,

Hej Lige et par billeder af Odin (født: Azzo von Barnewitz, forældre: Arzadon Tayson og Nikol of Nicola's Lion. Nu er han 10,5 år gammel og still going strong.

Mvh Annette

 

Brev fra Kia (født Anella), Marts 2016

Hej Bettina,

Tak for snakken i dag, vi glæder os allerede til det nye familiemedlem. Kia som vi købte hos jer for snart 10 år siden, (Anella født 29 April 2006) er en helt utrolig speciel hund, hun har det sødeste og dejligste sind, mild, meget kælen og alle elsker hende.

Vores venner og familie har altid hunde guf med og spørger altid efter hende før vores børn og os. Vores fire børn som nu er fra 10 til 18 år har været vanvittige utroligt glade for at vokse op med Kia. De betragter hende som en søster / bedste ven, og ikke bare som en hund.

På baggrund af vi har fået en så god hund fra jer, er vi ikke et øjeblik i tvivl om at den næste hund også skal stamme fra jeres hunde.

Venlig hilsen

Pia Bergø

 

Brev fra Hera, Januar 2016

Hej Stig og Betina

Jo tak, det går fint, Hera lader til at have det godt, og hun er blevet mere modig som tiden er gået, halen bæres højt og hun træder mere i karakter nu. jeg har lært hende at give hals, cykle, high five og forskellige andre øvelser og hun har fundet ud af at bruge halsgivning, når hun synes det går for langsomt med at få og rutiner skal overholdes ellers bliver der ballade.

Jeg ville ha gået til træning med hende men det må blive til foråret, mere for at hun kan få noget socialt med andre vovser. Hun er sindsygt lærenem og jeg tror hun vil være dygtig til spor/sweiss.

Hun er i hvert fald skøn og dejlig - en sjov detalje er at hun meget tit laver det jeg kalder rullebøtter på græsplænen, hun tæsker rundt og så kaster hun sig ned og ruller sidelæns, det har hun gjort lige fra dag 1. Det er så skægt.

Hun ligger faktisk rigtig meget på ryggen når hun hviler sig og hun elsker at få nulret tæer hun lægger sig tit ved siden af hvor jeg sidder og rager benene op prøver at tage fat med tæerne, og så bliver hun rolig og falder i søvn når man nulre tæerne, hun er rigtig god til at bruge poterne og tæerne til at tage fat og holde fast i forskellige ting

Hun er reserveret overfor fremmede og hunde der ikke er høflige, gider hun ikke hilse på så går hun, hun vil i hvert fald ikke ha deres ben op på ryggen, hun er begyndt at knurre af mistænkelige lusket udseende personer, fedt nok.

Jeg sender billeder med, men ved ikke om det fungere ellers må I skrive så kan I få nogle på en disk. Det er mest udendørs billeder, de indendørs er ikke så gode.

Vuf vuf fra Hera og mange hilsner fra Joan Og Poul

 

Brev fra LUcca

Hej Bettina og Stig!

Vi har en dejlig hund, som er kærlig, lydig og meget velopdragen – og tilmed en særdeles god vagthund.

Som I kan se på billederne, er han dejlig stor og velproportioneret.

Godt nyt år 2016

Lucca, Anne-Mette og Henning.

 

Hera, som før var en af "Vores Hunde", er solgt

Hera fra H-Kuldet, som var en af "Vores hunde", blev solgt i fredags (31. oktober 2014) til en familie i Jerslev.

Hera von Barnewitz
hun, født 23. juli 2013 - HD: A/B AH: 1
Fanni von Barnewitz - Icon Von Hause Nomis

 

Indi fra I-Kuldet - som nu bor i på Sjælland hos Søren

Hej,

Her er lidt nye billeder af Indi. Hun har det godt, er dygtig og lærer nyt hver dag.

Håber resten af kuldet også har det godt - ville gerne se nogle billeder fra træffet, hvis det er muligt.

VH

Søren

Flere billeder af Indi

 

Denzo fra D-kuldet - bor hos Spar købmanden i Horbelev

Hej,

Lige et foto af Denzo

Med venlig hilsen

 

Django (født: Ingo), 2014


Fra Djangos familie, 2015.
Hej Stig & Bettina.

To billeder af Django:

På billedet til venstre er han 8 uger, mens han på billedet til højre er 11 måneder og vejer 54 kg.Mvh
 

Koko fra Køge, 2014


Fra familien i Køge, maj 2014.
Hej Betina og Stig,
Som aftalt er her nogle billeder af (terroristen) Koko Emoji. Alt går rigtig fint og hun er faldet godt til.

Flere billeder af Koko...
1. Koko med sit legetøj
2. Koko på vagt?
3. Koko hvor blir' den godbid af?
4. koko portræt


Mvh
 

Ekko fra Fyn, 2014


Fra familien på Fyn, maj 2014.

Hej Betina og Stig,
Så må jeg bare maile et par billeder af vores verdens bedste hund, Ekko fra fyn. Da jeg er længe om og komme med på moden har jeg først fået email for nylig og nu skal i se Ekko min dejlige dreng.

Vi Børge og Pia fra fyn elsker vores rottweiler han er lydig meget kærlig lidt genert siger nogen men en helt fantastisk hund.

Husker Betina sagde han nok blev en kæle potte og du fik ret;-) som sagt meget nem og ha med og gøre så selvfølgelig er ekko med når mor og far er ude og sejle, det skal så siges han passer godt på os når vi ligger i havn, han kan da høres når han siger vov istedet for de små bjæf man oftes hører i havn siger de folk der bliver mødt med et vov :-)

I skal vide ekko har det godt og nyder hans liv, han har dog fået lavet et nyt korsbånd var en laaang sej kamp for ham men han er jo sej så alt er perfekt. Håber i sælger nogen hvalpe og alt er vel?

Med venlig hilsen
Pia, Børge og Ekko

Hej,
Hvor er det dejligt at høre fra jer og at det går godt med Ekko. Hold da op hvor han ligner vores dreng Elpaso. Vi købt for nogen år siden en søster tilbage Emina på grund af mishandling. Så nu har vi et søskende par.

Han ser super dejlig ud. Vi har tit snakkede om hvordan det går de andre hvalpe, så det godt at se at jeres er så dejlig og alt går godt.

Vi ser lidt til en anden dreng i kuldet Enkas, for Elpaso (vores) og ham kæmper tit til udstilling og de stå altid ved siden af hinanden på podiet. Elpaso flest gange hihi. må vi lægge ham på vores hjemmeside?

mvh
Stig og Bettina

He he ja selvfølgelig må i det. Vi er såååå stolte af ham. Og uha lyder bare ik godt en søster har været udsat for sådan en omgang godt i har fået hende hjem. Bliver så vred når man kan være sådan mod vores dyr. Ska li tilføje Ekko er jo mors dreng stort smil det havde jeg ikke li set komme da jeg altid har været så bange for racen. Men er bidt af rottweiler på den gode måde.

Sender li et billede taget for 10min siden. I middelfart havn. Vi er på overnatning og Ekko holder udkik og passer på os. Vov vov til jer nu ligger jeg i min køje og sover. Håber i kan se ham i køjen billeder blev lidt mørkt.

Go weekend til jer og tak for min guldklump. MVH Pia
 

Buller, født Elgrando


Fra familien i Slagelse, den 30. september 2013.
 

Brev fra Lilly-Lulu, født Gabina


Hej Stig og Bettina.

NU er jeg faldet til i Systofte Skovby. Jeg er for nuværende ikke den lille stille hvalp, som da jeg rejste hjemmefra.

I julen og henover nytåret var jeg stille og lidt skræmt for mange ting. Min nye families bror, var sikker på, at jeg var en legetøjshund uden opladet batterier.

Men ak, sådan er det ikke, jeg kan godt være stille og rolig, men lige pludselig bliver jeg helt vildt fuld af fup og jeg pisker rundt for fuld skrue. Okay min mor bliver sur, når jeg synes legen skal indeholde at fare hen og bide hende i låret eller i anklerne. Hun siger, at nu er det bare for meget og jeg får en time out i bryggerset.

Det passer mig ikke!!! jeg elsker selskab. Jeg tager altid imod gæster, store som små med åbne arme, og ingen kan kysse som jeg. Jeg er lige begyndt at være selv hjemme hele dagen, når mor og far er på arbejdet.

Jeg er ellers blevet hentet af min bedsteforældre ………..men det er stoppet, måske lidt pga. af dårlig opførsel. Jo fordi når jeg er ude og blive passet, har jeg det sådan for tiden, at jeg lige skal prøve hvor grænsen går. Så tager jeg legen frem hvor jeg gør vildt og napper i folk.

Jeg synes selv det er skide sjovt, og jeg logre vildt med halen, man skal bare nappe og så hurtigt løbe væk, de fanger mig ikke!!! Så nu er jeg alene hele dagen. Jeg har fundet mig er hjørne på en kasse i bryggerset jeg smager lidt på, men mor siger at det er ok, bare jeg holder mig til det, det gør jeg så indtil videre. Men er jeg stille og tryg hele dagen.

Jeg startede sidst i februar med at gå til hundetræning i schæferklubben, det er fedt, jeg elsker det. Træneren synes både jeg er meget sød og dygtig. Men mor spørger tit om jeg ikke har glemt hjernen til hundetræning.

Jeg er rigtig glad for at møde nye mennesker og andre hunde, og rolig nu jeg kan sagtens sige fra. Men jeg har det rigtig svært med solsorte, jeg vil gerne jagte dem, men når de sidder oppe i hækken og skælder mig rigtig meget ud, kan jeg godt vælge at gå ind – det er sgu skræmmende.

Jeg er super god til at køre med i bilen, jeg sidder i buret med en stor tålmodighed. Mine forældre skal lave stue i sommerferien, så vi var i Idemøbler i eftermiddag, de var væk så længe at jeg faldt i søvn......

Det er ikke så godt med mit gebis, min overmund er stor og min undermund er for lille, så mit overbid er ikke blevet mindre, så jeg går til kontrol med gebisset hos min nye dyrlæge. Han siger jeg er en dejlig hund, bortset fra mit gebis. Han må jo gerne kigge alle steder, bare han giver bobs bagefter. ”Bobs” det er mit ynglingsord, og det ord kan jeg høre, selv når jeg sover.

Vi, mig og mine forældre diskuteret lidt hvor jeg skulle sove, de vandt, jeg sover nu uden problemer i bryggerset. ØV jeg kunne være blevet en rigtig god sengehund – men far er sgu ikke til at diskuterer med. Jeg vejer lige nu 23 kg.

Mange venlige hilsner fra Lilly Lulu

 

Brev fra Allan


Hej,
Her er en lille hilsen fra Garanto, som i det daglige hedder Tyson.

Han er en rigtig dejlig og klog hund, som jeg er lykkelig for at have.

Han er en glæde hver dag.

hilsen

Allan Fischer

 

Brev fra Sanne


Hej,

Jeg vil bare lige fortælle, at det går godt med Luna, hun er dejlig.

Og vi er lige begyndt til træning.

Hun er meget dygtig.

Medsender et billede af hende.


Hilsen

Sanne
 

Brev fra Bent og Dorte

Hej Stig og Bettina

Tak for en utrolig dejlig dag den 23/10 2011. Det var smadder hyggeligt og dejligt at se Kings søskende. At I havde gjort så meget ud af det, var bare så dejligt. Håber I har mod til at samle os igen.

Mange hilsner

Bent og Dorte
 

Billeder modtaget fra købere, 2010 - Von Barnewitz Enkas

Den flotte fyr her er Enkas, efter han havde modtaget prisen som bedste hvalp i Poulstrup i oktober 2010.

Det er ejeren, familien Sørensen i Roskilde, sikkert lige så stolte af, som vi.Flere billeder af Enkas...
1. Enkas på stranden, 9 måneder
2. Enkas på stranden, 9 måneder
3. Enkas på stranden, 9 måneder
4. Enkas ca. 11 måneder


 

Billeder modtaget fra købere, 2010 - Von Barnewitz Enya

Syntes at det var ved tiden at sende en lille hilsen til jer.

Det går rigtig godt med Enya, hun er en rigtig dejlig hund og vi er MEGET glade for hende. Hun har simpelthen et super dejligt væsen, en rigtig lille darling.

Hun klarer det virkelig godt til træning og hun får meget ros ude i klubben fordi hun er så dygtig.

Herhjemme er hun også rigtig god, hun laver ikke meget ballade og har aldrig gjort det, hun er en super kærlig pige, der elsker at dele kys ud og nyder at blive forkælet, hun er så taknemmelig og følger os overalt - selv når vi går på toilet.

Jeg var lige inde på jeres hjemmeside og så billeder fra hvalpetræffet. Det var ærgeligt, at vi ikke kunne deltage. Men rigtig sjovt at se billederne.

Mange hilsner

Lilli + familie

Billeder af Enya...
1. Enya ca. 11 måneder gammel
2. Enya ca. 11 måneder gammel

 

Billeder modtaget fra købere, 2010 - Von Barnewitz Emil (Lucca)

Fra Lucca som bor i Gryderup:

Hej Bettina og Stig!

Så er jeg faldet til i Gryderup. Jeg har en fin have, som jeg kan lege i........og jeg vokser også meget.

Som I kan se på billederne, kaldte jeg meget på mine søskene i starten, men det gør jeg ikke mere. Nu øver jeg mig bare i at lege og vokse.

Alt er fint, bortset fra at far vil have at jeg skal have halsbånd på....og det vil jeg ikke, så bliver jeg sur og taler ikke til ham i lang tid.

Håber, at I har det godt.

Kærlig hilsen

Lucca (Emil)

Flere billeder af Lucca her:
1 | 2 | 3 | 4

 

Billeder modtaget fra købere, 2010 - Von Barnewitz Blues

Fra Vicki som bor i midtjylland:

...som blot fortæller, at hun - og familien ser det ud til - er meget glade for Blues. Og det er jo rart at høre for os.

Flere billeder af Blues her: 1 | 2 | 3 | 4

 

Billeder modtaget fra købere, 2010 - Von Barnewitz Dream

Hej med jer,

Bare lige et billede af Asja (Dream) hun har udviklet sig til halvstor flot hund på 5 mdr. nu.

Vi skal til hundetræning idag, og hun elsker det, samtidig er hun faktisk den dygtigste hund på holdet.

Så vi skal tit vise de andre hvordan man gør (så bliver man jo lidt stolt ik')

Med venlig hilsen

 

Billeder modtaget fra købere, 2010 - Von Barnewitz Dolf

Hej med jer,

Her er lidt sjove billeder eller det synes vi.......hi hi. Dette er "Dolf" eller JASON, men det kan i jo selvfølgelig sagtens se ikk'? Det er jo trods alt "jeres" store, farlige han hvalp.

Han er super skøn og vi er vilde med ham - selvfølgelig mest mig. Han har travlt her på "fattiggården" først med at vokse, derefter med at spise,sove,jage/lege med heste, kat og selvfølgelig ikke at forglemme, med naboens gravpølsehund.

Han har det superfint med reinhards kleine munster, KENZO. De sover i ske,løber om kap (han taber hver gang) og hygger rigtig. Jeg tror nok han er 15,5 uger gammel nu og vejer 19,6kg. Og er lige ved at vokse over KENZO. Det er altså lidt vildt; det går så stærkt, så vi tror ikke, at han bliver ved med at være den mindste, som han var fra fødslen. Men det ved I måske lidt om.

Jeg sender nogle flere billeder og lidt mere sjov og spas om ham senere på året, hvis I vel at mærke gider ha' det.

Tusind tak for jordens sødeste JASON.

Med venlig hilsen

 

Billeder modtaget fra købere, 2010 - Von Barnewitz Dream

En lille hilsen fra Dream som vi har valgt at opkalde efter sin mor, så vi kalder hende Asja.

Vi har i morgen haft Asja i 14 dage og det går bare rigtig godt. De først 5 dage sov vi sammen med hende i gangen, og hun kom ud en gang om natten.

Sidste weekend sov hun så alene i gangen fra kl. 00:00 til kl. 06:00 hun pev i fem min. men så hørte vi ikke mere til hende den nat "dygtig hund". Om morgenen blev hun straks lukket ud og tissede. Hun havde intet lavet i løbet af natten hverken tis eller stort "flot Asja".

I onsdags var hun også alene hjemme fra. 08:00 til 12:00 så kom Patrick hjem fra skole og gav hende mad og luftede hende, gik og kom hjem igen kl. 14:00 også uden hun havde lavet noget, hun har heller ikke bidt i noget når hun er alene (næsten for godt til at være sandt). Ellers har vi haft fri på skift.

Men når det så er sagt, så er hun også en fræk og livlig hund med fuldt fart på og masser af numre, når der så har været fuld fart på i en 1 time til 1 1/2 så bliver man træt og skal sove.

Vi elsker hende over alt på jorden og er sikker på at hun nok skal blive en rigtig god og kærlig hund. Hun kender allerede ordet sit, og når hun skal tisse og stort stiller hun sig foran terrassedøren "ja dygtig hund".

 

Billeder modtaget fra købere, 2009 - Von Barnewitz Bruno

Billede som vi har modtaget fra købere af hvalpe, der er solgt i år.

Hvalpens mor er: S.B. von Barnewitz Asja og far: Unox vom Hause Anin.

Von Barnewitz Bruno hedder i dag Carlos og bor i Kastrup.

 

Billeder modtaget fra købere, 2009 - Von Barnewitz Bazi

Billede som vi har modtaget fra købere af hvalpe, der er solgt i år.
Hvalpens mor er: S.B. von Barnewitz Asja og far: Unox vom Hause Anin.

Von Barnewitz Bazi bor i Hundested og hedder nu Boss.

webmaster: s.w. rasmussen - opdateret: 10. November 2016 16:03:45